Signalis heet u welkom op de 112 Vakdagen 2015!

Van dinsdag 8 september tot en met donderdag 10 september 2015 vindt de 112 Vakdagen plaats in de Evenementenhal te Gorinchem. Heeft u op professioneel gebied met veiligheid en hulpverlening te maken, dan kun kunt u dit hulpverleningsevenement niet aan u voorbij laten gaan.

Welkom op onze stand!
Graag informeren wij u op onze stand over de mogelijkheden van signalering voor uw voertuigen en in het bijzonder over de nieuwste ontwikkelingen.

Wij zullen u onder meer onze nieuwste generatie signalering in CAN447-uitvoering presenteren. Hiermee is het aansluiten van  een complete signaleringsinstallatie in uw voertuig een kwestie van “plug and play”. Dit biedt tevens de mogelijkheid om de signaleringsinstallatie direct te laten communiceren met het fabriekssoftwaresysteem CAN447 van uw voertuig.

Toegangskaart voor gratis toegang tot de beurs
U kunt zich vooraf als bezoeker registreren via: www.evenementenhal.nl/112vakdagen-go. Na registratie ontvangt u een toegangskaart per e-mail en kunt u gratis de beurs bezoeken.  Verdere  informatie over de beurs treft u aan op de website www.evenementenhal.nl.

 

Afdrukken

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws