Signalis aanwezig op RETTmobil 2018

Van 16 tot en met 18 mei 2018 vindt voor de 18e keer de RETTmobil te Fulda plaats. Dit betreft de meest toonaangevende Europese vakbeurs voor de ambulance- en brandweerhulpverleningsdiensten. Diverse internationale voertuigbouwers en toeleveranciers zullen hier aanwezig zijn en hun producten en innovaties tonen.

Op de stand van Hänsch, HAL G – standnummer 1315, bent u van harte welkom om onze (nieuwe) producten te komen bekijken. Wij zullen u hierover dan graag nadere informatie verstrekken.

Nadere informatie over de RETTmobil 2018 vindt u hier.
Graag tot ziens in Fulda!

Mocht u de beurs niet bezoeken, maar wilt u wel meer weten over ons bedrijf en onze producten, dan kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons.

Signalis is exclusief importeur van de Hänsch apparatuur; A-kwaliteit van Duits fabricaat. Vanaf de ontwikkelingsfase tot aan de productie heeft Hänsch met diverse fabrikanten van brandweervoertuigen een intensieve samenwerking. Dit resulteert in veel kennis van de branche en de bijbehorende apparatuur, waardoor innovatieve voertuigspecifieke oplossingen worden ontwikkeld en geleverd. Fabrikanten waarmee wordt samengewerkt zijn bijvoorbeeld Ziegler Brandweertechniek, Iveco Magirus, Rosenbauer en Schlingmann.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws