Signalis aanwezig op RETTmobil 2017

Van 10 tot en met 12 mei 2017 vindt voor de 17e keer de RETTmobil te Fulda plaats. Dit betreft de meest toonaangevende Europese vakbeurs voor de ambulance- en brandweerhulpverleningsdiensten. Diverse internationale voertuigbouwers en toeleveranciers zullen hier aanwezig zijn en hun producten en innovaties tonen.

Op de stand van Hänsch, HAL G – standnummer 1315, bent u van harte welkom om onze (nieuwe) producten te komen bekijken. Wij zullen u hierover dan graag nadere informatie verstrekken.

Nadere informatie over de RETTmobil 2017 vindt u hier.

Graag tot ziens in Fulda!

Mocht u de beurs niet bezoeken, maar wilt u wel meer weten over ons bedrijf en onze producten, dan kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons.

De DBS 5000 LED-lichtbalk, winnaar reddot design award 2017!

De “reddot award” is een internationaal gerespecteerde designverkiezing waarin alleen de meest hoogwaardige producten de award kunnen ontvangen, waarbij er met name wordt gelet op productdesign, innovatie en duurzaamheid. De ruim 40-koppige vakjury heeft de, vanaf eind 2016 leverbare, DBS 5000 LED-lichtbalk uit duizenden producten uit de hele wereld gekozen tot winnaar reddot design award 2017.

DBS 5000 standaard op brandweervoertuigen

De DBS 5000 LED-lichtbalk wordt in Nederland vanaf begin 2017 landelijk als standaard toegepast op de dienstvoertuigen bij de brandweer (Mercedes bestelwagens naar aanleiding van de Landelijk Aanbesteding Dienstvoertuigen Brandweer).

Introductie Comet S LED-beacon

De nieuwe Comet S is de jongste aanwinst binnen het Hänsch assortiment en zal tijdens deze Rettmobil worden gepresenteerd. Naast de uitstekende eigenschappen die u van de Comet LED-beacons gewend bent, kent de Comet S ook enkele nieuwe functies, een extra vlakke vormgeving (hoogte is slechts 8,5 cm) en een nog hogere attentiewaarde! Ondanks de bijzonder compacte uitvoering van de Comet S, is het waarschuwingseffect en de zichtbaarheid maximaal …

De Comet S draagt dan ook absoluut bij aan het hoogste veiligheidsniveau voor u, uw medewerkers en uw voertuigen!

Gratis entree?

Indien gewenst, kunnen wij u vooraf een toegangskaart sturen waarmee u gratis toegang tot de beurs heeft. Vanwege een beperkt aantal toegangskaarten raden wij u aan hierover op korte termijn contact met ons op te nemen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws