Signalis aanwezig op internationale beurzen

2015 begint met drie internationale beurzen, waar wij u graag uitgebreid informeren over alle mogelijkheden van optische en akoestische signalering voor uw voertuigen. Signalis heet u tijdens deze beurzen van harte welkom op de stand van Hänsch Warnsysteme. Uiteraard zijn ook de nieuwste producten aanwezig. Onder andere wordt de nieuwste generatie signalering en bijbehorende bedienunits in CAN(447)-uitvoering getoond.

Wij zien uit naar uw komst op deze beurzen!

IPOMEX 14 tot en met 16 april 2015 te Münster (Duitsland)

Van 14 tot en met 16 april 2015 worden alle nieuwe producten en trends op het gebied van politie en andere hulpverleningsdiensten met beveiligingstaken gepresenteerd op de IPOMEX beurs te Münster.

Hier vindt u ons: Grote hal – Standnummer GH44

Nadere informatie vindt u via: http://www.ipomex.de/

RETTmobil 6 tot en met 8 mei 2015 te Fulda (Duitsland)

Van 6 tot en met 8 mei 2015 vindt voor de 15e keer de RETTmobil te Fulda plaats. Dit betreft een Europese toonaangevende vakbeurs voor de ambulance- en brandweer hulpverleningsdiensten. Diverse internationale voertuigbouwers en toeleveranciers zullen hier aanwezig zijn en hun innovaties tonen.

Hier vindt u ons: Hal G – Standnummer 1315

Nadere informatie vindt u via: http://www.rettmobil.org/

 

Interschutz 8 tot en met 13 juni 2015 te Hannover (Duitsland)

De Interschutz is werelds grootste vakbeurs op het gebied van redding-, brand/ ramp preventie en veiligheid. Deze vijfjaarlijkse ’s vakbeurs wordt dit jaar gehouden in Hannover. U kunt de internationale leveranciers bezoeken op hun stand en daarnaast diverse demonstraties bijwonen.

Hier vindt u ons: Hal 27 – standnummer K37

Nadere informatie vindt u via: http://www.interschutz.de/

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws