Signalis aanwezig op eRIC 2018

Vliegveld Twenthe opent op woensdag 18 en donderdag 19 april voor de tweede keer haar deuren voor de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC). Gedurende deze twee dagen staat de voormalige vliegbasis bij Enschede volledig in het teken van operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Uitgebreide beursinformatie vindt u op de website www.exporic.nl.

Presentatie nieuwe ontwikkelingen

Door de hoge kwaliteit en de constante ontwikkelingen, zijn de Hänsch producten een begrip in de markt. Stap binnen in de Hänsch showtrailer; een complete multifunctionele informatiestand op wielen.

Stap binnen in de Hänsch showtrailer

Alle actuele productportfolio’s en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van innovatieve waarschuwingssystemen, kunnen wij op onze stand ter plekke demonstreren en toelichten.

Wij zien u graag op onze stand E39

Wanneer u geen bezoek brengt aan de beurs, maar toch wel graag meer wilt weten over ons bedrijf en onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag. Gratis toegangskaart voor de beurs Om een gratis toegangskaart te ontvangen, kunt u zich vooraf als bezoeker registreren via: klik hier. Na registratie ontvangt u een toegangskaart en is de entree tot de beurs voor u gratis.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws