Lichtbakens in LED-techniek

Lichtbakens in LED-techniek

Tegenwoordig worden er steeds vaker lichtbaken (s) in LED-techniek in plaats van zwaailampen gebruikt. Het ontbreken van slijtdelen en een minimale stroomafname bij LED zijn belangrijke argumenten om voor LED-lichtbakens te kiezen.

De LED-lichtbakens van Hänsch zijn leverbaar in de kleuren oranje, blauw, groen, rood en blauw/oranje omschakelbaar. Goedgekeurd conform ECE-reglement 65 klasse 2 blauw en/of ECE-reglement 65 klasse 1 oranje. Verkrijgbaar in diverse montagevarianten zoals: vaste montage, gemonteerd op een (DIN) opsteekstatief of magnetische montage (tot aan 270 km/h goedgekeurd!). Qua afmetingen zijn er ook verschillende uitvoeringen leverbaar, waardoor er voor elk type voertuig een passende oplossing is.

High power LED’s met een specifiek geconstrueerde lens zorgen voor een schitterende kleurintensiteit en een optimale attentiewaarde, vanaf reeds honderden meters tot aan vlakbij uw voertuig. Ook bij zonnig weer wordt, in tegenstelling tot veel andere producten, nog steeds een hoge attentiewaarde gehaald! Aansturing van de LED-lichtbakens en communicatie met de eventuele andere signalering kan zowel analoog als middels CAN-techniek.

Indien u meer wilt weten over de genoemde producten of een andere maatwerkoplossing zoekt, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws