Frontflitsers

Frontflitsers

Door het steeds drukker wordende verkeer is de signalering op het voertuigdak voor de medeweggebruikers niet altijd goed waarneembaar. Dit is één van de redenen dat er directionele flitsers worden toegepast. Bekend zijn de flitsers aan de voorzijde van een voertuig, meestal in de grille.

Een niet geëvenaarde lichtintensiteit in combinatie met zeer compacte afmetingen zijn in basis kenmerkend voor de Hänsch directionele flitsers. Deze lichtintensiteit is te danken aan hoogwaardige LED’s van de nieuwste generatie, in combinatie met een specifiek  ontwikkelde lens van hoogwaardig polycarbonaat. Vanuit deze lens wordt een brede zichthoek bereikt, waardoor er zijdelings ook een hoge attentiewaarde is. De lens is geïntegreerd in een aluminium behuizing, waardoor deze bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Voor verschillende types voertuigen zijn speciale grilleklemmen ontwikkeld. Door deze montage is de (front)flitser meteen perfect uitgelijnd in de grille en is zagen of lijmen in de grille niet nodig.

Voor het toepassen van directionele flitsers gelden ook diverse wet- en regelgeving.

Indien u meer wilt weten over de genoemde producten of een andere maatwerk oplossing zoekt, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Gerelateerde producten

  • LEES MEER
    Frontflitser Sputnik Nano LED blauw

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws