Diversen

Diversen

Hänsch producten

Bedienunits

Voor de aansturing en controle van de optische en akoestische signalering kan er een bijpassende Hänsch bedienunit worden geleverd. Er zijn diverse uitvoeringen qua functionaliteit, afmeting en montagewijze. Met een bijbehorende kabelboom kan de bedienunit eenvoudig, snel en bedrijfszeker worden aangesloten. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor wat betreft de wijze van aansluiten en integratie met de voertuigelektronica. Het nieuwste type bedienunit kan met het originele fabriekssoftwaresysteem van het voertuig – CAN447 – worden geïntegreerd.

LED-tekstborden

Door middel van teksten en symbolen (bijvoorbeeld pijlen) op LED-tekstborden, kunt u een boodschap overbrengen aan diverse verkeersdeelnemers. Er zijn meerdere mogelijkheden qua afmeting, montagewijze en functionaliteit. Montageposities zijn bijvoorbeeld integratie in de zonneklep, in een lichtbalk, op een hoedenplank of hangend aan een voertuigplafond. Er zijn ook LED-tekstborden die met een motoraandrijving uit- en inklapbaar zijn. Ook bij deze motoraangedreven LED-tekstborden heeft Hänsch een zeer goede naam opgebouwd. Door toepassing van kwalitatief hoogwaardige LED’s blijft de leesbaarheid bij zonnig weer en voor zijdelings tegemoetkomend verkeer gewaarborgd. Met een bijpassende bedienunit kan het LED-tekstbord worden geïntegreerd met de rest van uw optische en akoestische signalering.

Geïntegreerde oplossingen signalering

Indien u een signalering-oplossing zoekt die geïntegreerd moet zijn met uw voertuig, gaan wij graag met u in gesprek met betrekking tot de mogelijkheden. Een voorbeeld van een geïntegreerde oplossing is een dakconsole. Naast signalering, kan hierin ruimte zijn voor bijvoorbeeld extra richtingaanwijzers, camera(’s), werkverlichting etc. De nieuwste (meet)technieken, 3D-modellering en visualisatie staan hierbij tot de beschikking.

Communicatiesystemen

Intern, tussen afgesloten ruimtes voertuig, en (externe toespreek) communicatiesystemen, met mogelijkheid alarm.

Voertuigwegrijdbeveiliging

U kunt de motor van uw voertuig laten draaien terwijl het voertuig is afgesloten. Mocht er ongewenst iemand proberen weg te rijden, dan slaat de motor af en kan men niet wegrijden met het voertuig.

Overige producten

Naast de levering van genoemde apparatuur, kunnen wij ook de montage en opbouw verzorgen. Hierbij kunnen ook diverse andere producten en/of zaken aan de orde komen. Wij kunnen ook de volgende producten leveren: arrowstick(verkeerspijl), striping en belettering, voertuiglaadsystemen, camerasystemen etc.

Indien u meer wilt weten over de genoemde producten of een andere maatwerk oplossing zoekt, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Gerelateerde producten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws